ΕΠΙΠΛΑ - ΑΠΟΨΗ - ΕΠΙΠΛΑ ΝΑΞΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΕΠ

ΑΠΟΨΗ - ΕΠΙΠΛΑ ΝΑΞΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΚΗΠΟΥ

Διεύθυνση - ΕΠΙΠΛΑ Διεύθυνση: ΓΑΛΑΝΑΔΟ Τ.Κ. - ΕΠΙΠΛΑ Τ.Κ.: 84300
Περιοχή - ΕΠΙΠΛΑ Περιοχή: Νάξος Κατηγορία - ΕΠΙΠΛΑ Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
Τηλέφωνο - ΕΠΙΠΛΑ Τηλέφωνο: 2285024839,2285025159,2285026819 Fax - ΕΠΙΠΛΑ Fax: 2285029166
Κινητό - ΕΠΙΠΛΑ Κινητό: 6974777245 E-mail - ΕΠΙΠΛΑ E-mail: sales@apopsi.net
Υπεύθυνος - ΕΠΙΠΛΑ Υπεύθυνος: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΠΙΠΛΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΠΙΠΛΑ Ιστοσελίδα:
Η εταιρεία Άποψη ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90, ως μια μικρή επιχείρηση που είχε ως αντικείμενο τις πωλήσεις επίπλων και την κατασκευή κουζινών και κουφωμάτων. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού επίπλου, απασχολεί περισσότερους από 15 υπαλλήλους, στην κάθετη μονάδα παραγωγής της 2500 m2 σε ιδιόκτητο χώρο όπου περιλαμβάνει έκθεση, εργοστάσιο και αποθήκη. Με άριστα εκπαιδευμένα τεχνικά στελέχη, σύγχρονα εργαλεία-μηχανήματα, υλικά και τεχνογνωσ...
Επισκέπτες: 18800

ΑΠΟΨΗ - ΕΠΙΠΛΑ ΝΑΞΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΚΗΠΟΥ

ΑΠΟΨΗ - ΕΠΙΠΛΑ ΝΑΞΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΚΗΠΟΥ

Η εταιρεία Άποψη ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90, ως μια μικρή επιχείρηση που είχε ως αντικείμενο τις πωλήσεις επίπλων και την κατασκευή κουζινών και κουφωμάτων.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού επίπλου, απασχολεί περισσότερους από 15 υπαλλήλους, στην κάθετη μονάδα παραγωγής της 2500 m2 σε ιδιόκτητο χώρο όπου περιλαμβάνει έκθεση, εργοστάσιο και αποθήκη.

Με άριστα εκπαιδευμένα τεχνικά στελέχη, σύγχρονα εργαλεία-μηχανήματα, υλικά και τεχνογνωσία υλοποιεί με σεβασμό, το όραμα και της πιο απαιτητικής αρχιτεκτονικής μελέτης, εγγυώμενη κορυφαία ποιότητα και λειτουργικότητα.

Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν έπιπλα, κουζίνες και κουφώματα, τα οποία είτε κατασκευάζονται στην κάθετη μονάδα παραγωγής της, είτε εισάγονται από επιλεγμένους διάσημους οίκους design, για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Έχει δημιουργήσει ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, με πολυετής προσπάθειες, εξυπηρετώντας ιδιώτες, επαγγελματίες αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, επιχειρήσεις ξενοδοχείων, εστίασης, διασκέδασης καθώς επίσης και δημόσια έργα.

2ο mail: mariam@apopsi.net